20 éve tanít minket főzni a TV Paprika!
Tudtad, hogy a TV Paprika már két évtizede varázsol gasztronómiai élményeket az otthonodba? Az ikonikus főzőcsatorna 20. születésnapján extra meglepetésekkel készül: ünnepi adások Wang mesterrel és Mautner Zsófival, kulisszatitkok és exkluzív beszélgetések a csatorna legmeghatározóbb szereplőivel!
2004 novemberében új tematikus csatornát indított a Filmmúzeumot működtető társaság azzal a céllal, hogy népszerűsítse a hazai konyha tradicionális értékeit, és bemutassa a Közép-Kelet európai régión kívüli, meghatározó fontosságú nemzeti konyhákat, gasztronómiai eseményeket.
Az indulás óta eltelt 20 évben számtalan addig ismeretlen alapanyagot és konyhai technológiát, valamint azóta sztárrá vált szakácsokat ismertünk meg a csatornán, akik közül sokan ellátogatnak a TV Paprika Magazin születésnapi adásaiba.
Míg Wang mester elkezdi főzni, addig Havas Dóra, a TV Paprika Magazin műsorvezetője a csatorna indulását és működésének első tíz évét idézi fel vendégeivel. A TV Paprika négy séffel, Bede Róberttel, Jenei Tamással, Magos Zoltánnal és Marton Jánossal kezdte meg adásait. Közülük hárman sok év után újra együtt ülnek a kamera elé, hogy a kezdeti csetlés-botlásokat is felidézzék. Feltűnik az adásban a kirándulós főzést divatba hozó Rázsi András, alias Bandi a hegyen és a Dömeként megismert punk szakács, Dömötör Tamás is.
A csatorna második tíz évébe kalauzolja nézőit vasárnap Havas Dóra vendégeivel; Mautner Zsófi és Harmath Csaba érkeznek hozzá főzni. Bede Róbert, aki immár 20 éve a csatorna meghatározó arca, a jubileumi hétvégén régi és jelenlegi műsorvezetőtársaival, Serényi Zsolttal és Kapusi Gertivel nosztalgiázik.