A Dumaszínház csillagai stand-up sétányt avattak a Corvin negyedben!

Tavaly ünnepelte 20. évfordulóját a Dumaszínház, amely ennek alkalmából egy különleges kezdeményezéssel gazdagította a hazai kulturális életet. A színház vezetése a Corvin sétányon létrehozta a Dumaszínház csillagai stand-up sétányt, amely a kultúra és a humor találkozási pontjaként szolgál. Idén már az első névre szóló csillagot is átadták a társulat egyik kiemelkedő humoristájának, Hadházi Lászlónak. A következő ceremóniára kétévente kerül majd sor, újabb csillaggal tisztelve meg a stand-up kultúra jeles alakjait.

Az első csillagot Hadházi László Karinthy-gyűrűs humorista kapta, aki 2011 óta több mint 927 alkalommal lépett színpadra. Előadásaira országszerte összesen 401.261 jegyet váltottak a nézők, ezzel ő lett a sétány első kitüntetettje.

Hadházi László immár 20 éve a Dumaszínház tagja, és a stand-up műfaj egyik legkiemelkedőbb alakja a magyar kulturális életben. Idén nem csak a sétány csillagát kapta meg, hanem 60. születésnapját is ünnepelte Hatvanban. Az évfordulók tiszteletére három új előadással is készül, melyek tovább erősítik a Dumaszínház és a stand-up kultúra jelenlétét Budapesten és vidéken egyaránt.

Fotó: Dumaszínház

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)