Hadházi 60 - avagy ünnepi stand-up az MVM DOME-ban

Egyszeri és felejthetetlen este részesei lehetünk, ahol a stand-up humor nagyágyúi lépnek színpadra! 2025. január 3-án az MVM Dome-ban olyan esemény lesz amit később még évekig emlegetni fogunk. Az est főszereplője nem más, mint a zseniális Hadházi László, aki még pár napig 60 éves, és bár az idő múlik, Laci humora csak élesedik.

"Mi fontosabb: a megtett út, az eltelt idő, vagy a sebesség?" – teszi fel a kérdést Hadházi, de ha egy dolgot biztosra vehetünk, az az, hogy ilyen este többször nem lesz Egy Hadházi-féle stand-up est mindig különleges, de ez az alkalom megismételhetetlen, hiszen a majd 60 év alatt összegyűjtött poénok és élmények most egyetlen este során kerülnek reflektorfénybe.

Miért különleges ez az este? Mert Hadházi László visszatekint a múltjára, megosztja, milyen volt XX. századi fiúnak lenni, hogyan formálta a kultúra és a zene, és hogyan sikerült idáig eljutnia. Ez nem egy hagyományos születésnapi ünnepség lesz – nincs "Happy Birthday" kornyikálás, se kínos gratulációk, csak nevetés és felhőtlen szórakozás. Laci mellett olyan stand-up tehetségek lépnek fel, mint Kőhalmi Zoltán, Litkai Gergely, Fülöp Viktor, Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis, akik mind garantálják a parádés estét.

Ez a különleges buli csak egyszer van: Hadházi 60-at ünneplő, önironikus, mégis megható show-ja, ahol a poénok csak úgy záporoznak és ahol az életet és a humort ünnepelhetjük együtt. Ne maradjunk le róla!

Jegyek: www.jegy.hu/program/hadhazi-60-hadhazi-laszlo-onallo-estje-166387

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)