MICHAEL – látványos zenés-táncos show Michael Jackson életéről Londonból!

Az angliai turnéját félbeszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a fergeteges Michael® Show – amely tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt. A James Baker neves producer által megálmodott, díjnyertes produkció élő zenekarral, káprázatos jelmezekkel, ikonikus táncokkal, és persze a hihetetlen Ben Bowmannel várja a közönséget november 29-én Szegeden, 30-án és december 1-jén pedig Budapesten az Erkel Színházban.

Ben, Nagy-Britannia legelismertebb Michael Jackson-tribute előadója, olyan intenzív hangulatot teremt, amellyel pillanatok alatt visszarepít mindenkit Michael Jackson varázslatos világába. Egyesült Királyság legnagyobb Michael Jackson tribute sztárja, Ben Bowman szerepel; aki nem csak úgy néz ki és úgy hangzik, mint Michael Jackson, de olyan kifogástalanul csiszolta a rutinját, hogy a közönség azt hiszi, magát Michael Jacksont nézi. Élő zenekarral, lenyűgöző jelmezekkel, ikonikus táncrendekkel és természetesen az utánozhatatlan Bennel a produkció „visszahozza” erre a két órára a világhírű Michael Jacksont!

„Michael Jackson iránti rajongásom egészen kisgyerekkoromig nyúlik vissza – követtem az életét, hallgattam és tanultam a dalait, gyakoroltam a táncmozdulatait. Az életem minden napját áthatotta az ő hatása. Minden egyes alkalommal, amikor a színpadra lépek, érzem azt a pezsgést és energiát, amit gyerekként is átéltem, amikor először beleszerettem Michael zenéjébe. Ő formálta a karrieremet és az életemet, és hálás vagyok, hogy a nyomdokain járhatok!” – meséli Ben Bowman.

A Michael® Show Ben főszereplésével Michael Jackson legendás színpadi műsorainak elemeit modern megközelítéssel és lélegzetelállító fényjátékkal ötvözi, így méltóképpen ünnepli a pop királyát és az ő zenéjét. A produkció ígéretet tesz arra, hogy a legautentikusabb, legélettelibb és leghatásosabb koncert-showt nyújtja majd a két hazai helyszínen.

Ez a lélegzetelállító show nemcsak Michael Jackson legnagyobb slágereit, hanem a Jackson 5 örökzöld dalait is felvonultatja. Felcsendül a Thriller, a Beat It, a Billie Jean, a Man in the Mirror, és még számtalan más ikonikus sláger, melyek mind egyaránt részesei a poptörténelemnek.

Csatlakozzon ehhez az időutazáshoz, ahol újra átélheti Michael Jackson zenéjének varázsát, és tiszteleghet a pop királya előtt a lenyűgöző Michael® Show-ban.

Jegyek: www.jegy.hu/program/michael-the-michael-jackson-show-from-london-west-en...

www.jegy.hu/program/michael-the-michael-jackson-show-from-london-west-en...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)