Queen Of The Night - Fantasztikus Whitney Houston tribute show a londoni West Endről

A sikeres amerikai és angliai turnét követően Magyarországra érkezik a West Endről és a legendás Royal Albert Hallból a díjnyertes „Queen of the Night Show”, amely Whitney Houston örökségét ünnepli. Az előadás 2024. október 18-án és 19-én az Erkel Színházban, október 20-án pedig Debrecenben, a Kölcsey Központban kápráztatja el a közönséget.

Ez a lenyűgöző produkció Whitney Houston páratlan zenei öröksége előtt tiszteleg, csodálatos hangú előadókkal és élő nagyzenekarral, akik megelevenítik a popzene királynőjének időtlen slágereit. A műsor három évtized legnagyobb klasszikusait kelti életre, többek között olyan dalokat, mint az „I Wanna Dance With Somebody”, „One Moment In Time”, „I’m Every Woman”, „I Will Always Love You”, „My Love Is Your Love”, „So Emotional”, „Run To You”, „Saving All My Love”, „How Will I Know”, „Million Dollar Bill”, „The Greatest Love Of All” és még sok más emlékezetes szerzemény.

Holly Bannis, a show egyik sztárja szerint: „Whitney Houston minden idők egyik legnagyobb énekesnője. Számomra igazi álom valóra válása, hogy ezeket a dalokat énekelhetem ebben a fenomenális produkcióban.” Az énekesnő tudja miről beszél, hiszen a Tina Turner életét bemutató What's Love Got To Do With It előadásban is remekelt.

Ben Hatton, a Cuffe and Taylor turnéigazgatója így nyilatkozott: „Nagy öröm számunkra, hogy 2024-ben elhozhatjuk a 'Queen of the Night Show'-t Magyarországra. A produkció a West Enden óriási sikert aratott, a közönség pedig egyszerűen imádja élőben hallani ezeket a felejthetetlen dalokat a fantasztikus énekesektől.”

A közel kétórás koncert-show fantasztikus élményt ígér nemcsak a rajongóknak!

Jegyek: www.jegy.hu/program/queen-of-the-night-whitney-houston-show-from-london-...

www.jegy.hu/program/queen-of-the-night-whitney-houston-show-from-london-...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)