A tökéletes városnéző élmény: Piknik a David’s Kitchen stílusában

A megnyitást követően a Klauzál téren található David’s Kitchen látványpékség, deli és kávézó hamar a környéken lakók és a turisták mindennapos találkozópontjává vált. A csapatuk folyamatosan új ötleteken, meglepetéseken dolgozik. A legújabb ezek között piknik táskájuk, amelyet szívből ajánlanak mindazoknak, akik Budapest parkjait szeretnék felfedezni és azokban egy nyugodt és tartalmas délutánt eltölteni.

Egyedi piknik táska a város szívéből
A David's Kitchen méltán híres Budapesten a kiváló babkájáról, saját készítésű kovászos kenyereiről, friss és egészséges brunch bowl-jairól, valamint ínycsiklandóan összeállított, bőséges szendvicseiről. Egyedülálló ötlettel rukkoltak elő, hogy miként lehet felfedezni Budapest szépségeit és természeti kincseit, miközben élvezhetjük a különleges ízeket. Megalkottak egy egyedi piknik táskát, amelyben édes és sós finomságokkal teli csomag várja a város felfedezőit, hogy a piknikek alatt rejtett kincsekre bukkanhassanak. A táskát péksütemények, különféle krémek – mediterrán mezze-k válogatásával – édességek és házi üdítők töltik meg, hogy mindent biztosítsanak egy felejthetetlen piknikhez. A piknik táska bőségesen elegendő két-három fő számára, előrendelhető, és igény szerint vegetáriánus vagy vegán változatban is kérhető. Maga a táska is különös gondossággal készült: széles pántjai és praktikus belső zsebei révén a hétköznapokban is hasznos, emellett tökéletes budapesti szuvenírként szolgál.

A Városliget mellett a Margit-sziget az egyik legikonikusabb helyszín, ahol a hatalmas zöldterületek és a nyugalom biztosítják a tökéletes piknikhangulatot. A Nagyrét, a japánkert és a zenélő szökőkutat környező füves terület is jó választás lehet. A Gellért-hegy tetején található Filozófusok kertje a város egyik legszebb kilátásával büszkélkedhet. A szoborcsoport és a nyugalom miatt nagyszerű helyszín egy csendes, elmélyült piknikhez. A Normafa szintén nagyszerű hely piknikezők számára, gyönyörű kilátást nyújt a városra és a környező tájra. Ha bizonytalanok vagyunk, merre is induljunk, a David’s Kitchen piknik táskáján található QR-kódot beolvasva hasznos kalauzt találunk.

Bővebb infó: www.davidskitchen.hu/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)