Továbbra is Siófok az egyik legkedveltebb desztináció!

Idén Siófok az egyik legkedveltebb úti cél a Balatonnál, legyen szó belföldi vagy külföldi látogatókról! A nyári forróság és az extrém főszezon ellenére a város felülmúlta a várakozásokat: több mint 1 millió vendégéjszaka 2024 első nyolc hónapjában, ami 15%-kal több, mint a COVID előtti rekordévekben!

Siófok élményekkel teli strandokkal, felújított közterekkel, és színes kulturális programokkal várta a látogatókat. Akár családos programok, aktív sportolási lehetőségek, vagy gasztronómiai felfedezések – mindenki talál valamit, amiért visszajönne!

A Balaton régió szálláshelyei sem panaszkodhatnak: több mint 5,5 millió vendégéjszaka realizálódott a környéken, Siófok pedig az első helyen végzett, megelőzve Balatonfüredet és Hévízt is. A külföldi vendégek száma is ugrásszerűen nőtt, főként Németországból, Lengyelországból és Szlovákiából.

Ha lemaradtál a nyárról, ne aggódj! Az őszi szezon még csak most indul és fantasztikus programok várnak rád: a XI. Halfesztivál, a novemberi GasztroFok Kulináris Körutazás és az adventi kavalkád már szinte itt van!

Tervezz előre, foglalj időben és élvezd Siófok négy évszakos varázsát!

Bővebb infó: www.siofok.hu

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)